​Udvidet Gennemgang

Udvidet gennemgang frem for revision?

Udførsel af en udvidet gennemgang er et mindre omfattende alternativ til en revision og kan være en fordel for mange små og mellemstore virksomheder, da virksomhedens regnskab derved opretholder sin troværdighed.

Ved en udvidet gennemgang reduceres risikoen for væsentlige fejl og mangler i virksomhedens regnskab som ved en revision, dog med en mindre grad af sikkerhed.

GRUNDIG OG EFFEKTIV UDVIDET GENNEMGANG

Vi udfører en udvidet gennemgang ved at foretage interviews med ejere og medarbejdere og ved analyser af regnskabstallene. Derudover skal vi ved en udvidet gennemgang indhente bekræftelse fra banker og kreditinstitutter samt fra advokater, tingbogen, bilbogen og personbogen.

FÅ ET RETVISENDE REGNSKAB MED UDVIDET GENNEMGANG

Via en udvidet gennemgang foretaget af os, kan du som virksomhed fremvise en revisorerklæring og derved fremvise et troværdigt og retvisende regnskab.

Efter den udvidede gennemgang udarbejder vi en årsrapport, som indberettes digitalt til offentliggørelse hos Erhvervsstyrelsen.

KONTAKT OS FOR UDVIDET GENNEMGANG

Vil du have foretaget en udvidet gennemgang, eller er du i tvivl om, hvorvidt en udvidet gennemgang er det rigtige alternativ for lige præcis din virksomhed, så kontakt os på telefon

SKAL VI RINGE DIG OP?

NAVN*

TELEFON EL./E-MAIL*

DU KAN OGSÅ RING TIL OS PÅ

REVISION

Fra basen nær København tager vi ud efter behov og yder revisionsopgaver for både store som mindre kunder. Vi yder revision for kunder på Sjælland og i Københavnsområdet.

BOGFØRING

Vi udfører bogføringen med det system, du finder nemmest og mest trygt, hvad enten det er online bogføring via e-conomics eller eksempelvis finanssystemet Dynamics C5.

PAKKEPRISER

Vores pakker bliver tilpasset individuelt til hver kundes behov. Prisen for pakken bliver aftalt til at gælde for en 3 årig periode kun reguleret med udviklingen i nettoprisindekset.

Close Menu