Assistance på årsrapport

Assistance med årsrapport for mindre virksomheder

Vi tilbyder en professionel assistance med opstilling af årsrapporten ud fra bogføringsbalancen og sørger for, at årsrapporten lever op til gældende regler i henhold til Årsregnskabsloven og almene regnskabsstandarder.

Vi assisterer med udarbejdelse af årsrapporter for mindre og mellemstore virksomheder, hvor revision er fravalgt.

FÅ MERE INFORMATION OM ÅRSRAPPORTEN

Assistancen med årsrapporten munder ud i en assistanceerklæring om, at vi har assisteret med at opstille årsrapporten i henhold til reglerne i Årsregnskabsloven, men modsat en revision og udvidet gennemgang er der ved en assistanceerklæring ingen form for sikkerhed for, at tallene er i orden.

Har du brug for hjælp til opstilling af årsrapporten, eller er du i tvivl om, hvorvidt din virksomhed har brug for en assistanceerklæring eller revision, så kontakt Schyberg & Lykke på telefon

SKAL VI RINGE DIG OP?

NAVN*

TELEFON EL./E-MAIL*

DU KAN OGSÅ RING TIL OS PÅ

REVISION

Fra basen nær København tager vi ud efter behov og yder revisionsopgaver for både store som mindre kunder. Vi yder revision for kunder på Sjælland og i Københavnsområdet.

BOGFØRING

Vi udfører bogføringen med det system, du finder nemmest og mest trygt, hvad enten det er online bogføring via e-conomics eller eksempelvis finanssystemet Dynamics C5.

PAKKEPRISER

Vores pakker bliver tilpasset individuelt til hver kundes behov. Prisen for pakken bliver aftalt til at gælde for en 3 årig periode kun reguleret med udviklingen i nettoprisindekset.

Close Menu