Pakkeløsninger

Vores priser er fuldt konkurrencedygtige, og vores ydelser er af høj kvalitet.

Vores pakker bliver tilpasset individuelt til hver kundes behov. Prisen for pakken bliver aftalt til at gælde for en 3 årig periode kun reguleret med udviklingen i nettoprisindekset.

EN TYPISK PAKKE FOR ET SELSKAB VIL SE SÅLEDES UD:

Revision eller review, opstilling og udarbejdelse af årsrapport, revisionsprotokol, udarbejdelse af specifikationshæfte og opgørelse af skattepligtig indkomst, selskabsselvangivelse, regnskabsmøde/ afholdelse af generalforsamling, optimering af løn/udbytte, løbende alm. rådgivning/spørgsmål over telefon eller mail gennem året. Vi skal modtage et afstemt bogføringsmateriale med dokumentation til regnskabsposter fra bogholderen/regnskabsafd. eller fra ekstern bogføringsvirksomhed.

Den private selvangivelse kan også komme med i pakken, men er det ikke i de følgende priser. Alle nævnte priser er ex.moms. Timeprisen er kr. 1.400 ex. moms.

  • Prisen for et lille selskab/virksomhed, alt efter erklæringstype vil ligge i intervallet kr. 8.000 – 14.000
  • Prisen for et mindre selskab/virksomhed, alt efter erklæringstype vil ligge i intervallet kr. 15.000 – 25.000
  • Prisen for et lidt større selskab/virksomhed (eks. 8-10 ansatte), alt efter erklæringstype ligger i intervallet kr. 25.000 – 35.000

HOLDINGSELSKABER VIL OGSÅ INDGÅ I PAKKEN OG HONORAR HERFOR ER:

  • Lille holdingselskab uden aktivitet minimum kr. 5.000

SKAL VI RINGE DIG OP?

NAVN*

TELEFON EL./E-MAIL*

DU KAN OGSÅ RING TIL OS PÅ

REVISION

Fra basen nær København tager vi ud efter behov og yder revisionsopgaver for både store som mindre kunder. Vi yder revision for kunder på Sjælland og i Københavnsområdet.

BOGFØRING

Vi udfører bogføringen med det system, du finder nemmest og mest trygt, hvad enten det er online bogføring via e-conomics eller eksempelvis finanssystemet Dynamics C5.

PAKKEPRISER

Vores pakker bliver tilpasset individuelt til hver kundes behov. Prisen for pakken bliver aftalt til at gælde for en 3 årig periode kun reguleret med udviklingen i nettoprisindekset.

Close Menu