Bogføring i København

Vil I gerne kunne koncentrere jer om jeres kerneområder og ikke bruge dyrebar tid på indtastning af bilag, lave bankafstemninger og andet økonomisk papirarbejde? Så lad os stå for jeres bogføring.

Professionel bogføring

  • Moms og lønsumsafgift og indberetningen heraf
  • Bankafstemning
  • Indtastning/scanning af bilag
  • Indberetning af løn
  • Udarbejdelse af balance
  • Og mange flere bogføringsopgaver

Bogføring  København, Nordsjælland og Midtsjælland

Hos Schyberg Lykke kan vi sørge for, at jeres bogføring bliver udført til punkt og prikke i overensstemmelse med lovgivningen. Vores professionelle samarbejdspartnere har mange års erfaring og ekspertise, hvilket er jeres garanti for et kvalitetsbevidst bogføringsarbejde.

Grundig bogføring danner et godt grundlag for en succesfuld virksomhed, men har du ikke selv erfaring med økonomistyring, bør du overveje at overlade ansvaret til Schyberg Lykke. Hos os udføres bogføringen af professionelle bogholdere fra vores samarbejdspartnere. De udfører bogføringen i din virksomhed, dit hjem eller over nettet – alt efter, hvad der er mest bekvemt for dig. Vi har kunder i hele København, samt Nordsjælland og Midtsjælland, så tøv ikke med at kontakte os angående jeres bogføringsopgaver.

Vi udfører bogføringen med det system, du finder nemmest og mest trygt, hvad enten det er online bogføring via e-conomics eller eksempelvis finanssystemet Dynamics C5.

Starthjælp til let bogføring?

Vil du fremadrettet selv stå for bogføringen men mangler hjælp til at komme i gang, så kan vi også stå til rådighed.

Vi kan hjælpe dig i gang med bogføringen af din virksomhed i København, og give dig de forskellige værktøjer til, hvordan bogføringen nemmest bliver styret i lige præcis din virksomhed. På samme måde kan vi også varetage nogle af de tungeste og mest tidskrævende opgaver, mens du selv står for andre dele af bogføringen.

Vi tilpasser vores løsninger til den enkelte virksomhed, så du kun betaler for de ydelser, du rent faktisk har brug for. Vi starter ethvert projekt med en grundig samtale, hvori vi afklarer dine ønsker og behov for samarbejdet, så du kan være helt sikker på at få maksimalt udbytte af vores arbejde.

Kontakt os for hjælp til bogføring

Har du brug for hjælp med din bogføring i København eller omegn? Ønsker du professionelle revisorydelser og rådgivning varetaget af kompetente medarbejdere med indsigt i, og erfaring fra, de fleste brancher? Så kontakt os på telefon 70 26 26 83. Vi ser frem til at høre om din opgave.

Skal vi ringe dig op?

Du kan også ringe til os på +45 70 26 26 89