Revision

Som registrerede revisorer udfører vi revision for større, mellemstore og mindre virksomheder og selskaber.

REVISION I HØJ KVALITET – KØBENHAVN OG SJÆLLAND

Vi lægger stor vægt på, at revisionen sker i tæt samarbejde med dig som kunde, og vi sørger for at udføre revisionen i henhold til Revisorloven, erklæringsvejledninger og revisionsstandarderne. Det garanterer dig en revision i høj kvalitet, hvor du kan være sikker på et revisionsforløb med kvalificeret sparring, tryghed og en målrettet service.

Fra basen nær København tager vi ud efter behov og yder revisionsopgaver for både store som mindre kunder. Vi yder revisioner for kunder på Sjælland og i Københavnsområdet.

EFFEKTIVISER DIN VIRKSOMHED MED PROFESSIONEL REVISIONSRÅDGIVNING

Hos Schyberg & Lykke arbejder vi seriøst og målrettet med revision, ligesom vi lægger vægt på at yde en revision, der udvikler og effektiviserer din virksomhed. Vi udfører revidering ved analyser, stikprøver og bekræftelse fra tredje part.

Revisionen munder ud i en revisorerklæring med høj grad af sikkerhed for, at regnskabet er i orden.

KONTAKT OS FOR MERE INFORMATION OM VORES REVISIONSYDELSER

Vil du vide mere om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med en grundig revidering, så er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon 70 26 26 83

SKAL VI RINGE DIG OP?

NAVN*

TELEFON EL./E-MAIL*

DU KAN OGSÅ RING TIL OS PÅ

REVISION

Fra basen nær København tager vi ud efter behov og yder revisionsopgaver for både store som mindre kunder. Vi yder grundig revidering for kunder på Sjælland og i Københavnsområdet.

BOGFØRING

Vi udfører bogføringen med det system, du finder nemmest og mest trygt, hvad enten det er online bogføring via e-conomics eller eksempelvis finanssystemet Dynamics C5.

PAKKEPRISER

Vores pakker bliver tilpasset individuelt til hver kundes behov. Prisen for pakken bliver aftalt til at gælde for en 3 årig periode kun reguleret med udviklingen i nettoprisindekset.

Close Menu