Strategi

Vores hovedmål er at blive opfattet som kundens vigtigste sparringspartner, når det gælder assistance med revision, regnskab, skat, og økonomisk rådgivning.

Vi vil til stadighed kunne tilbyde de bedste og mest fornuftige løsninger, så vores kunder får mest nytte af det arbejde vi udfører, og den rådgivning vi giver. Vi vil være synlige og tilgængelige så vores kunder altid får en hurtig respons. For at kunne blive ved med at være dynamiske og opdaterede i vores viden, vil vi løbende følge relevante kurser og opfange de nyeste trends og tendenser.

Vi er som Registrerede revisorer underlagt Revisorloven om Godkendte revisorers arbejde, og skal udføre vores arbejde efter denne. Vi skal således kunne dokumentere det arbejde vi udfører, og dertil anvender vi kvalitetsstyringssystemet FSR – CaseWare.

Vi lægger meget vægt på, at vores virksomhedskultur er seriøs, men uhøjtidelig og munter, og at man omgås hinanden med respekt.

SKAL VI RINGE DIG OP?

NAVN*

TELEFON EL./E-MAIL*

DU KAN OGSÅ RING TIL OS PÅ

REVISION

Fra basen nær København tager vi ud efter behov og yder revisionsopgaver for både store som mindre kunder. Vi yder revision for kunder på Sjælland og i Københavnsområdet.

BOGFØRING

Vi udfører bogføringen med det system, du finder nemmest og mest trygt, hvad enten det er online bogføring via e-conomics eller eksempelvis finanssystemet Dynamics C5.

PAKKEPRISER

Vores pakker bliver tilpasset individuelt til hver kundes behov. Prisen for pakken bliver aftalt til at gælde for en 3 årig periode kun reguleret med udviklingen i nettoprisindekset.

Close Menu